kop
streep
HomeMedewerkers
streep


 Annemarie Pel - Paraveterinair       (foto volgt)
  

Al op jonge leeftijd was het duidelijke dat mijn liefde voor dieren groot was. De keuze voor mijn opleiding aan de Middelbare Agrarische School voor dierverzorging in Barneveld verbaasde mijn ouders dan ook niet. In 1993 heb ik deze opleiding met succes afgerond en ben verhuisd naar het westen van het land. Alwaar ik een aantal jaren als dierenartsassistente paraveterinair werkzaam ben geweest.
Daarna ben ik bedrijfsleidster geweest in een dierenspeciaalzaak. In de winkel bleek dat kletsen me goed af ging. Ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als vertegenwoordigster voor de Iams Company (Iams en Eukanuba honden- en kattenvoer)werkzaam geweest. In mijn baan als vertegenwoordigster van honden- en kattenvoer bezocht ik met veel plezier asiels, pensions en honden- en katten fokkers.
In 2001 besloot ik het over een ander boeg te gooien en wilde "iets" voor mezelf en ben de opleiding voor het toiletteren van alle (ras)honden gaan volgen. In 2002 mocht ik examen doen en heb mijn papieren gehaald en ben een "eigen" hondentrimsalon begonnen in Heemskerk. Mijn specialisatie is het show trimmen van de retriever (Flatcoated- en Golden Retriever). Nadat ik in 2007 verhuisd ben naar Zwolle heb ik mijn salon in mei 2008 in Zwolle geopend.
Eind 2012 ben ik als zwangerschap verlof vervangster gekomen bij dierenartspraktijk Bolwerk en hier ben ik gebleven en werk met veel plezier 3 ochtenden.


   
                                  honden

streep